A Confusing Week !!





Hello !!
Assalamualaikum semua ..

Untitled

Hehe..curi-curi masa nak mengupdate....like the title aku rasa mggu ni paling menglirukan otak aku yang dah memang sedia keliru...hehehe....paham ke ayat aku tu.Kalau takk faham anggap je lah faham tak pun anggap je aku merapu sesorang...next week dah start kena study utk ujian selaras satu !! Lamanya tak periksa...hmm..sebelum ni periksa 2 kali setahun sbb ingtkan tak ada periksa...tetiaba ada pulak...jadual semua dah siap kluar dah padahal bulan oktober nnt !! Hmm..harap sngt Allah permudahkan semua urusan ^^ Azam utk tahun ni adalah nak dapat the best result as i can even on the first test!! Wajib dapat 90% ke atas .. InsyaAllah ...so,utk tahun ni blog ni tak dapat nak aktif mcm tahun-tahun sebelum nih dah...hahah...tak biasa dapat hw bebanyak gini haaa...mcm sebelum ni aku tak permah belajr pun -_-....hahah....masa form 3 baru rasa kehidupan sebenarnya seorang pelajar :) Hope i will be strong to study more and more !!! Gud Luck utk semua bebudak yg akan ambik PPMR tahun ni...samalah kita...the first batch for PBS and PPMR ^_^ Hehe nothing to say anymore ..argghhh !!! rasa macam nak tulis panjang-panjang tapi tak taw nak tulis apa-apa . Hmm so fine terima je lah hakikat otak ni tengah blank dan tak nak berikan kerjasama hmm....okey lah bye ..InsyaAllah kalau ada masa aku update lagi blog ni okay !! Bye...Assalamualaikum semua <3 <3
http://cokgulenadam.tumblr.com/

Credit pic from WEHEARTIT <3


Comments

Nadya Dyana said…
Waalaikumusalam :)
thank you sis singgah sini <3

Popular Posts