Skip to main content

Posts

Featured

New Hobbies

Assalamualaikum semua.. ^^
Lama kan tak update blog ni... Maklumla tahun lepas busy SPM hahaha...
Sekarang baru ada masa nak update..
So harini tak nak update review kdrama lgi.. Harini saja aku nak share dgn korang hobi2 baru aku..
Ceh mcm bnyk je hobi dia kan.. Hahha
Hakikatnya mmg banyakFirst sekali yg aku suka kumpul sticker... Suka gila beli sticker yg comel2 bila jmla kt kedai mesti borong punyelakan
Kegilaan sticker ni membawa aku terjebak dengan planner... Jeles tengok dekat instagram org2 lain buat planner depa lawa lawa and comey comey
Aku punye biasa2 je.. Sbb bru terjebak... Baru rookie lagi dlm field ni.. HahaPastu dia terbawak pulak dekat watercolour painting dan seterusnya calligraphy hahaha... Bila aku ada masa and mood yang betul mmg aku suka buat watercolour ni.. Selalu bila nk practice aku akan cari gmbr utk ditiru... Tp tujuan hnya utk belajr je ya...xcuri.. HeheheThen pling bru sekali aku terjebak dekat clay art... Aku jeles tgok org buat miniature ke keychain k…

Latest posts

June Review Kdrama

Signal Korean Drama

Moorim School