S.E.K.O.L.A.H

Assalamualaikum semua :)

Sekarang musim peperiksaan kan...Kesian kat bebudak UPSR kena ulang paper ... hmm Be Strong utk bebudak tahun 6 k !!

Tahun ni pulak ramai adik-adik kawan aku yang ambik UPSR termasuk aku (anak sedara bukan adik) hehe....harap diorang semua boleh buat dan dapat 5A !! Rindu zaman dulu-dulu kihkih...masa darjah 6 rasa macam susahnyaa nak jawab kertas periksa tuh :)


Rindu sangat time tu..tapi sekarang dah lain ..masuk sekolah menengah semua berubah :) tapi satu hari nanti kita akan rasa alam persekolahan lah paling seronok..walaupun sekarang rasa macam nak mati je hadap buku kan...hehehe

Masa sekolah menengah ni macam-macam benda jadi dekat aku...happy,sedih,cuak,takut semua aku rasa....dapat share masalah dengan kawan -kawan hehehe...Jumpa kawan-kawan yg boleh faham kita boleh terima kita :) Thanks korang sebab still kawan ngan aku even korang tahu aku macam mana kan :)

 -with ika- 

Tahun ni untuk pertama kali sumur hidup aku kena duduk asrama...hahaha..memang best sebab dapat duk ngan kengkawan tapi hati aku dah taubat tak nak duduk asrama..hahaha seronok bagi org lain bukan bagi aku ...kahkahkah...*anak mak la katakan*  hehehe.....pengalaman yg mmg tak boleh cari kat mana-mana pun kan .... 

-Fatin dan Aina Fatin-
*hidup aku penuh dengan org yg bernama Fatin*

Okaylah Assalamualaikum semua !!! Good Luck untuk bebudak UPSR dan PT3 [4weeks to go]



Comments

Iyqa Gani said…
anda ditag di entry
http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-contest-by-twosevenzerosixzero.html

Popular Posts