Best Song in December :)

Assalamualaikum semua :)

hehehe.....bulan December bulan paling best sekali ....result dah keluar lah katakan :) hehehe
Alhamdulillah dapat 8A2B daripada 10A ^^

Alang-alang dlam bulan December ni saja nk share lagu-lagu yg sesuai dengan bulan ni...nak layan perasaan pun boleh hahaha ^^ Lagu-lagu yg theme krismas semua dah check translation ^^

1.EXO - December 2014


2.BTOB - The Winter's Tale


3.Starship - Love is You


4.Teen Top - Snow Kiss


5.Sung Si Kyung and Kwon Jin Ah - Do not Forget


6. [BONUS] Big Byung - Stress,Come On (Suka lagu nih..hehhe)


Aku ni suka layan perasaan....kalau boleh nak dengaq lagu slow-slow je ....hehehe
nak tambah lagi satu lagu yg aku suka dengaq :)

*Infinite - Together (GROW OST)*

BYE ~~~ Dengaq lagu ikut selera masing-masing <3

Comments

Anis Farhana said…
semua lagu yang tersenarai saya tak pernah dengaq hahaha. konon dulu kpop sgt tapi lani... pffttt.
Nur Amyra said…
hahaha....semua lagu baru >< trylah dengaq

Popular Posts