New Year New Blog !!



Assalamualaikum semua !!
Infinity ∞ | via Tumblr



Tetiba rindu nak update blog kan...hehehe....lmanya rasa tak update nih !! tahun nih secara rasminya aku kena jadi Nur Amyra yg baru :) hahaha....takde ponteng2 dah..kena rajin study -_- (bab ni pling malas)....hhahaahha....sementara nak tggu bulan 9 kan...!! maybe next week dah start kelas malam...the worst thing ever !!!! hahaha...ayat budak tu Sabo je la !! hahahaahahaha....hope dapat buat yg terbaik dan dpt score 4 'A's....btw,korang jngan terkejut bile aku kata nak score 4A je...sbb tahun nih dah takda PMR kan...thun ni PPMR pulak...for 1st batch PBS..tpi bile2 masa je 4 mata pelajaran boleh jadi lebih plakkan....tpi harap lah kekal 4 mata pelajaran je.....so,aku harap tahun ni aq akan lebih komited dgan amanah yg dipertanggungjawabkan nih....cehh ayat skema gile....okay lah...BYE semua !! <3

Comments

This comment has been removed by the author.

Popular Posts