Follow Me

Assalamualaikum semua ^^

Harini post aku lain sikit...haha..bukan pasal review taw harini ! keke...

Harini aku nak mohon kerjasama sesiapa yang rajin melawat blog aku ni...sesapa yang terjumpa post blog ni tolong tolong la promotekan Instashop saya yg baru je bukak ni








Myra_Onlineshop

Kat sini aku ade jual handbag baju and kasut Korea....harga In Shaa Allah murah murah je..postage aku bagi free jugak taw :)
Ada barang yang pre order ade yang ready stock.
Bgi sesiapa yang mencari baju ke handnag ke kasut ke yg lelawa bole la tengok tengok kat Myra_Onlineshop ni yer



 





oh lagi satu ni...Mas_Myra

haaa...yang ni pulak dah dalam setahun..Alhamdulillah....
Yang ni aku tlong mak aku jual tudung ... Ade macam2 jenis tudung yang korang nak
yang bestnye kat sini kami bagi korang pilih warna sendiri taw...even korang boleh req tudung cane yg koran nak...tapi jangn la tdg pelik pelik taw...cthnye yg boleh tempah instant dua muka ke..bawal crepe,shawl crepe,instant 1 muka ke...haa...so,rajin rajinkan la diri korang yer :)


utk masmyra ni ade blog jugak yer...rajin rajin la lawat
http://masmyraonline.blogspot.com

Comments

Aqilah Azmi said…
wah mcm mcm dia jual hihi <3
Myra Lee said…
heee...nnt rajin rajin la tgk yer :)

Popular Posts